Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίς»

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίς»

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίς»

bet365

Ο Φαμπιάνο εκτίμησε ότι ο Άρης δεν αξιοποίησε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε δίνοντας ελπίδα στον Ιωνικό.

«Είναι δίκαιη η νίκη μας καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, μόνο εγώ είχα δύο. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στην τελική προσπάθεια, ίσως να είχαμε πιο σωστές αποφάσεις καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα. Πιο σημαντική για μένα ήταν η φάση με την κεφαλιά καθώς ήμουν μόνος μου, θα έλεγα όμως ότι δεν τοποθέτησα σωστά το σώμα μου για να στείλω την μπάλα στη γωνία. Προτεραιότητά μου είναι βέβαια να ανταποκρίνομαι στα αμυντικά καθήκοντά μου», είπε αρχικά στα κανάλια Novasport ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός.

Σε ερώτηση για την οπισθοχώρηση στο δεύτερο μέρος, ο Φαμπιάνο απάντησε: «Φάνηκε ότι γυρίσαμε πίσω καθώς υπήρξε ένα διάστημα στο οποίο δεχθήκαμε έξυπνη πίεση από τον αντίπαλο κι εμείς εκεί χάσαμε την ηρεμία μας και τις δεύτερες μπάλες. Πιστεύω όμως ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο βάσει των ευκαιριών που είχαμε».

Σχετικά με την τιμωρία των έξι βαθμών, είπε: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την τιμωρία των έξι βαθμών αλλά να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας στις προπονήσεις και στους αγώνες. Προφανές είναι σημαντικό να τους πάρουμε πίσω αλλά αυτό δεν θα αλλάξει τίποτε ως προς τη δυσκολία των αγώνων καθώς θα πρέπει να διατηρήσουμε τους εαυτούς μας σε εγρήγορση γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα