Ατρόμητος: Τέλος και ο Παράσχος

Ατρόμητος: Τέλος και ο Παράσχος

Newsroom
Ατρόμητος: Τέλος και ο Παράσχος

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έγινε ο δεύτερος προπονητής των Περιστεριωτών που απολύεται εφέτος, μετά τον Άνχελ Λόπεθ.

Το χρονικό του προαναγγελθέντος «διαζυγίου» επισημοποιήθηκε. Ο Γιώργος Παράσχος δεν συνεχίζει στον Ατρόμητο, στον οποίο σε 12 παιχνίδια στον πάγκο μέτρησε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Υπενθυμίζεται ότι στον νικηφόρο αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ τυπικά προπονητής ήταν εκείνος, αλλά λόγω κορονοϊού στον πάγκο είχε καθίσει ο Γιώργος Κορακάκης, ο οποίος είναι και το φαβορί για να διαδεχτεί τον 69χρονο Καστοριανό κόουτς.

Ο Παράσχος είναι ο δεύτερος προπονητής του Ατρόμητου που αποχωρεί εφέτος, καθώς την αρχή είχε κάνει ο Άνχελ Λόπεθ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο.

Η διοίκηση του Ατρόμητου, αναγνωρίζοντας τα όσα έχει πετύχει κατά το παρελθόν στην τεχνική ηγεσία αυτού του συλλόγου, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και για το «παρών» που έδωσε σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα.

Ο Γιώργος Παράσχος παραμένει ένας φίλος και του ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ό,τι καλύτερο για το 2022».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα