«Τελειώνει» σήμερα από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος

«Τελειώνει» σήμερα από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος

Μάκης Σταθάτος
«Τελειώνει» σήμερα από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος

bet365

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αναμένεται να αποτελέσει ο Γιώργος Παράσχος τις επόμενες ώρες.

Ειλημμένη είναι η απόφαση της διοίκησης του Ατρόμητου για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο. Η νέα ήττα της ομάδας στο Αγρίνιο έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη θέση των Περιστεριωτών και πλέον είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνσή του 69χρινου από τον πάγκο.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί στις επόμενες ώρες και ακολούθως να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης, ο οποίος θα έχει μπροστά του μία δύσκολη αποστολή, αλλά και την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση.

Το όνομα που φιγουράρει ψηλά είναι αυτό του Γιώργου Κορακάκη, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία σχετική απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Γιώργος Σπανός καλείται να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Παράσχου.

Παράλληλα, αναμένονται και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος θεωρεί ότι κάποιοι δεν δικαίωσαν σε καμία περίπτωση τις υψηλές προσδοκίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα