Ατρόμητος: Σε πρώτο πλάνο ο Κορακάκης

Ατρόμητος: Σε πρώτο πλάνο ο Κορακάκης

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Σε πρώτο πλάνο ο Κορακάκης

bet365

Ο Γιώργος Κορακάκης που ξέρει καλά τον Ατρόμητο είναι μία επιλογή που δείχνει να κερδίζει πόντους εφόσον ληφθεί οριστικά η απόφαση αποχώρησης του Παράσχου.

Ο Γιώργος Παράσχος είναι σε δυσκολότερη θέση από ποτέ και οι εξελίξεις είναι στα... προσεχώς για τον Ατρόμητο. Σε αυτή τη φάση προφανώς το πιθανότερο παραμένει ο έμπειρος τεχνικός να αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Κορακάκης - που είχε κοουτσάρει τον Ατρόμητο στη νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ - δείχνει να βρίσκεται για τα καλά στο προσκήνιο ως η επόμενη επιλογή. Είναι άνθρωπος του συλλόγου και ξέρει καλά το τι εστί Ατρόμητος και όλη του η προπονητική πορεία έχει να κάνει με την ομάδα του Περιστερίου. Εφόσον αποχωρήσει οριστικά ο Παράσχος φαίνεται πως το χρίσμα θα πάει στον Κορακάκη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα