ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Άκπομ και Μπίσεσβαρ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Άκπομ και Μπίσεσβαρ (vid)

bet365

Για τρίτο σερί παιχνίδι ο Άγγλος φορ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» για την αποψινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τσούμπα Άκπομ, που πρόσφατα συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι η αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επαναφέρει στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή του Ρουμάνου προπονητή, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ (0-4), στην ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» που θέλουν να φτάσουν στην τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague Interwetten απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

O ΠΑΟΚ ξεκινάει το ματς στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Λύρατζη, Μιχάι, Κρέσπο και Σίντκλεϊ στην τετράδα της άμυνας.

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι παραμένουν οι Κούρτιτς και Τσιγγάρας, ο Αουγκούστο θα βρίσκεται πιο μπροστά τους, ενώ Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ θα κινούνται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, με τον Άκπομ στην κορυφή.

Δείτε τις επιλογές του Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα