Γρηγορίου: «Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αλλά στο 2ο μέρος σταθήκαμε καλά»

Δημήτρης Τομαράς
Γρηγορίου: «Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αλλά στο 2ο μέρος σταθήκαμε καλά»

bet365

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην προσπάθεια της Λαμίας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το Ολυμπιακός - Λαμία επισήμανε για:

Το ματς στο Φάληρο: Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός είχε κλασικές ευκαιρίες για πιο μεγάλο σκορ. Ο Σαράνοφ έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Μετά διορθώσαμε τακτικά θέματα και ισορροπήσαμε τον αγώνα.

Στο 2ο μέρος έχω την εντύπωση ότι σταθήκαμε καλά. Κλασική ευκαιρία δεν είχαμε - όπως του Αραμπούλι στο α' μέρος - αλλά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να μείνει στο μισό γήπεδο. Το αποτέλεσμα βάσει ευκαιριών κρίνεται δίκαιο αλλά θα σταθώ στην προσπάθεια και την προσέγγιση των παικτών μου. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς στο Κύπελλο. Να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ' όλα. Θα είναι το πρώτο που θα απασχολεί (η υγεία).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα