ΑΕΚ: Ξανά ατομικό ξανά ο Μοχαμάντι, «τρέχει» για ΟΦΗ

ΑΕΚ: Ξανά ατομικό ξανά ο Μοχαμάντι, «τρέχει» για ΟΦΗ

Newsroom
ΑΕΚ: Ξανά ατομικό ξανά ο Μοχαμάντι, «τρέχει» για ΟΦΗ

bet365

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε γι' ακόμη μία μέρα ο Μιλάντ Μοχαμάντι και τρέχει προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΟΦΗ την Δευτέρα (20/12, 19:30).

O 28χρονος Ιρανός μπακ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, με το πρόβλημά του να έρχεται σε συνέχεια της αναμέτρησης στην Τρίπολη, η οποία διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες την περασμένη εβδομάδα.

Την Πέμπτη (16/12) κόντρα στον Ιωνικό, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μοχαμάντι. Ωστόσο, ο 41χρονος τεχνικός ελπίζει ότι ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα προλάβει το ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (20/12, 19:30).

Αλλωστε την Παρασκευή (17/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έχει κάποιες ελπίδες να είναι διαθέσιμος για το προσεχές ματς.

Από την άλλη, οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο νέο γήπεδο του προπονητικού στα Σπάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου (18/12) προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα