Ολυμπιακός: Λατρεία για Μανωλά, συνθήματα και υπογραφές (vids)

Ολυμπιακός: Λατρεία για Μανωλά, συνθήματα και υπογραφές (vids)

Ολυμπιακός: Λατρεία για Μανωλά, συνθήματα και υπογραφές (vids)

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς αποθεώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τραγούδησε με τον κόσμο κρατώντας κασκόλ των «ερυθρόλευκων», πήρε αγκαλιά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και υπέγραψε στους πρωταθλητές, επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Ενθουσιασμό σκόρπισε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Εκατοντάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) προκειμένου να αποθεώσουν τον 30χρονο στόπερ, ο οποίος αφήνει τη Νάπολι για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του... Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού και μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να τραγουδήσει ο κόσμος το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό...».

Ο Μανωλάς, ακολούθως, πήρε αγκαλιά τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και εν συνεχεία μπήκε στα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφερόμενος στον Μανωλά έκανε λόγο για «δώρο Χριστουγέννων»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα