Ο Άρης αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Αγκουέρο

Ο Άρης αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Αγκουέρο

Newsroom
Ο Άρης αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Αγκουέρο

bet365

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media, ο Άρης αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.

Έπειτα από μια σπουδαία καριέρα, ο Αργεντίνος επιθετικός αναγκάστηκε να ρίξει πρόωρα τους τίτλους τέλους λόγω προβλήματος υγείας, αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου και οι «κίτρινοι» τον αποχαιρέτησαν καθώς ήταν ένας από τους σπουδαιότερους αντιπάλους που βρέθηκαν στον δρόμο του ευρωπαίου Άρη. Για την ακρίβεια, ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη βραδιά που ο Άρης έγινε η μοναδική ελληνική ομάδα που κέρδισε εκτός έδρας ισπανική με τη νίκη με 2-3. Τότε μάλιστα, ο Αγκουέρο είχε σκοράρει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

«Σήμερα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ένας από τους σπουδαιότερους αντιπάλους που είχε την τύχη να αντιμετωπίσει η ομάδα μας καθώς και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει στο ποδοσφαιρικό Πάνθεον με τα επιτεύγματα του. Σε ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της ζωής σου», έγραψε η ΠΑΕ Άρης στον λογαριασμό της στα social media.

Άρης για Αγκουέρο


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα