Οριστικό: Αναβολή στο Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός

Οριστικό: Αναβολή στο Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Οριστικό: Αναβολή στο Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός

bet365

Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε οριστικά, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Αναβολή και στον αγώνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στον Βόλο.

H πανδημία έχει «χτυπήσει» τον Απόλλωνα Σμύρνης και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αναβάλλονται και εκείνα με τον Παναθηναϊκό (15/12) και τον Βόλο (18/12). Η «ελαφρά ταξιαρχία» στα τεστ που έγιναν την Τρίτη, είχε και νέα κρούσματα και όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή τα δύο επόμενα ματς του συλλόγου δεν θα πραγματοποιηθούν στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας, καθώς και ο αγώνας ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων και ύστερα από διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή των εν λόγω αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα