Επιστροφή Σίτο και Τιλίκα στον Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Παναιτωλικό

Newsroom
Επιστροφή Σίτο και Τιλίκα στον Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Παναιτωλικό

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Σίτο και Τιλίκα ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Εκτός παραμένουν οι Καπίγια και Σανταφέ, τιμωρημένος είναι ο Καστάνιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ υποδέχεται την Τρίτη (14/12 - 17:15) τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 14η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ράσταβατς υπολογίζει ξανά στον Σίτο, αλλά και στον Τιλίκα, ενώ παραμένουν εκτός οι Καπίγια και Σανταφέ (οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμοι). Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης ο τιμωρημένος Καστάνιο και ο Αλί Μπαμπά.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα