Γεωργιάδης: «Είμαστε στην τελική ευθεία, όποιος απορρίψει τη Διπλή Ανάπλαση θα έχει εγκληματήσει κατά του Παναθηναϊκού»

Γεωργιάδης: «Είμαστε στην τελική ευθεία, όποιος απορρίψει τη Διπλή Ανάπλαση θα έχει εγκληματήσει κατά του Παναθηναϊκού»

Newsroom
Γεωργιάδης: «Είμαστε στην τελική ευθεία, όποιος απορρίψει τη Διπλή Ανάπλαση θα έχει εγκληματήσει κατά του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως απλά περιμένει να πατήσει το κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία για το πρότζεκτ Βοτανικός για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως: «Όποιος επιμένει για την Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν έχει καταλάβει ότι καταδικάζει τον Παναθηναϊκό σε καταστροφή».

Αναλυτικά όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό Open:

«Είμαστε στην τελική ευθεία. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες επισήμως στο Υπουργείο Ανάπτυξης την συμφωνία ΠΑΕ - Δήμου και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπου θα περιγράφεται το πως θέλουν να γίνει το γήπεδο. Πρέπει να πω ότι όλη η χρηματοδότηση είναι απολύτως εξασφαλισμένη».

Για την όλη διαδικασία: «Ηταν μια πολύ σύνθετη διαδικασία τόσο η μεταξύ των μερών συμφωνία, η οποία δεν ήταν τόσο εύκολη όσο αρχικά φαινόταν. Εγώ είμαι εδώ και περιμένω με τα λεφτά στο τραπέζι, να πατήσω το κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία. Είμαι έτοιμος εδώ και αρκετούς μήνες γι΄ αυτό. Δηλαδή εγώ έχω κάνει τη δουλειά, την έχω τελειώσει».

Για την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Αν η Γενική Συνέλευση απορρίψει την συμφωνία, τότε δεν υπάρχει Διπλή Ανάπλαση. Σας διαβεβαιώ ότι όποιος απορρίψει τη Διπλή Ανάπλαση θα έχει εγκληματήσει κατά του Παναθηναϊκού.»

Μάλιστα κατέληξε αναφέροντας: «Ποτέ δεν πρόκειται να ξαναβρούμε όλα αυτά τα λεφτά μαζεμένα. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα έχουμε ξανά, άρα το έργο αυτό αν δεν γίνει τώρα, δεν θα γίνει ποτέ. Και η περιβαλλοντική μας νομοθεσία και τα διατάγματα του ΣΤΕ απαγορεύουν οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Άρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν μπορεί να γίνει γήπεδο, καθώς δεν είναι στο σχέδιο.

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι όπως την βλέπεις, κάποτε να πέφτει. Τίποτα άλλο. Άρα η επιλογή δεν είναι να πάρεις τα λεφτά και να κάνεις μια νέα Λεωφόρο Αλεξάνδρας, γιατί αυτό νομικά δεν μπορείς να το κάνεις. Όποιος επιμένει για την Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν έχει καταλάβει ότι καταδικάζει τον Παναθηναϊκό σε καταστροφή. Μεγάλο γήπεδο με προοπτική δεν μπορεί να γίνει εκεί. Ή θα έρθουν και το έργο θα γίνει, διότι εμείς στο Υπουργείο Ανάπτυξης έχουμε κάνει τη δουλειά μας ή δεν θα έρθουν και το έργο δεν θα γίνει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα