Μεταξάς: «Κανείς δεν περίμενε τέτοιο α' γύρο από εμάς αλλά οι βαθμοί θα φανούν στο τέλος του β' γύρου»

Newsroom
Μεταξάς: «Κανείς δεν περίμενε τέτοιο α' γύρο από εμάς αλλά οι βαθμοί θα φανούν στο τέλος του β' γύρου»

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς ως τεχνικός του ΠΑΣ θεωρεί πιο σημαντικό το τι θα δείξει το τέλος του β' γύρου για την ομάδα του.

Ο Μεταξάς είπε στη NOVA για:

Τον απολογισμό για την ομάδα του: Χαιρόμαστε για τον πρώτο γύρο που παίξαμε αλλά την Τετάρτη συνεχίζουμε. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε. Αυτό που μου αρέσει στην ομάδα είναι ότι έχουμε 10.000 χιλιάδες ιδέες εκτός γηπέδου αλλά η ομάδα τις κάνει πραγματικότητα. Δεν αρχίσαμε καλά. Παίξαμε μόνο ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι εύκολο να λες κάτι στους παίκτες σου, στο ημίχρονο και μόλις βγουν να κάνουν τα πάντα σωστά.

Το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: Αυτό είναι δικό μας.

Για την εικόνα στο παιχνίδι με το Βόλο: Είναι πολλά πράγματα. Παίξαμε καλά από το 1-0 του Βόλου μέχρι το 1-1. Θα αφήσω στα αποδυτήρια όσα είπαμε, θέλω να πω συγχαρητήρια.

Για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο: Είναι ένας καλός πρώτος γύρος. Κανείς δεν περίμενε ότι θα τα πάμε τόσο καλά στον α' γύρο, αλλά δεν κερδίζουμε κάτι εδώ. Στο τέλος του δεύτερου γύρου θα φανούν οι βαθμοί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα