Μαρτίνς: «Έχω κάνει και εγώ λάθη, να ανακάμψουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Έχω κάνει και εγώ λάθη, να ανακάμψουμε»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε και την αυτοκριτική του ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Τι άλλο επισήμανε για τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Την ήττα στο Βέλγιο: Μαθαίνουμε πολλά και από τις ήττες και από τις νίκες. Γενικότερα δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τις ήττες. Δεν είναι στο χέρι μας τα πράγματα να πηγαίνουν καλά. Περιμένω αντίδραση και ανάκαμψη με Άρη, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Δεν θα είναι εύκολο ματς.

Τις σκέψεις του για τους 11 με Άρη: Θα αναλύσουμε τα πράγματα. Που έχουμε κάνει λάθη. Και εγώ έχω κάνει λάθη. Πρέπει να δούμε τη φυσική κατάσταση των παικτών και ποιοί είναι καλύτερα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου στο ψυχολογικό και το πνευματικό κομμάτι. Στη φυσική κατάσταση θα αξιολογήσουμε ποιοι είναι πιο καλά. Ο κόσμος θα παίξει πολύ βασικό ρόλο με Άρη. Η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα