Ολυμπιακός: Οι Γκάρι Ροντρίγκες, Λόπες και Κούντε είναι υποψήφιοι για βασικοί με τον Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Γκάρι Ροντρίγκες, Λόπες και Κούντε είναι υποψήφιοι για βασικοί με τον Άρη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη και οι Γκάρι Ροντρίγκες και Κούντε έχουν πιθανότητες να πάρουν την ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα κάκιστο ματς στην Αμβέρσα, που όπως ήταν λογικό, επόμενο και αναμενόμενο να προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας αλλά και την... κατσάδα του Πέδρο Μαρτίνς προς τους παίκτες του. Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές σε πρόσωπα σε επίπεδο 11άδας.

Βασικοί θα χριστούν οι Ελ Αραμπί, Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά ενώ με δεδομένο πως οι χαφ δεν είναι σε καλή κατάσταση (οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης κυρίως) ενδέχεται ο Κούντε να πάρει φανέλα βασικού. Όπως επίσης θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και ο Λόπες.

Λογικά οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης, Σισέ και Εμβιλά θα είναι εκ νέου στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα ένας εκ των Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκη και Κούντε φιγουράρει για βασικός και μπροστά από τους δύο του κέντρου να είναι ο Α. Καμαρά. Για το ένα άκρο δυνατός υποψήφιος είναι ο Μασούρας και για το άλλο οι Γκάρι Ροντρίγκες και Λόπες. Για βασικός φορ προορίζεται ο Ελ Αραμπί.

Θυμίζουμε τους 22 εκλεκτούς του Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Άρης: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα