Νέα «κατσάδα» Μαρτίνς: «Κάκιστη εικόνα για Ολυμπιακό, φταίμε όλοι»

Νέα «κατσάδα» Μαρτίνς: «Κάκιστη εικόνα για Ολυμπιακό, φταίμε όλοι»

Δημήτρης Τομαράς
Νέα «κατσάδα» Μαρτίνς: «Κάκιστη εικόνα για Ολυμπιακό, φταίμε όλοι»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν γινόταν να μην φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους μετά την πολύ κακή εμφάνιση με την Ανβτέρπ στο Βέλγιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να αφήσει έτσι το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ στο Βέλγιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με αρκετά σκληρή γλώσσα στους παίκτες του τονίζοντας πως άπαντες έχουν ευθύνη για το ματς με την Αντβέρπ.

«Αυτή ήταν μία κάκιστη εικόνα για τον Ολυμπιακό. Δεν επιτρέπεται τέτοια εικόνα για τον Ολυμπιακό. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Για αυτό που συνέβη φταίμε όλοι. Έχουμε όλοι μας ευθύνη και δεν πρέπει να επαναληφθεί», επισήμανε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες ο Πορτογάλος που χτύπησε... καμπανάκια ενώ και σε διοικητικό επίπεδο αυτή η εμφάνιση χτύπησε αρκετά άσχημα και άπαντες αναμένουν άλλη εικόνα στον αγώνα με τον Άρη. Υπάρχουν βέβαια μέχρι και ατομικά παράπονα του Μαρτίνς όπως πχ για τις εύκολες κάρτες που παίρνει ο Σισέ, κάτι που δήλωσε ο Ίβηρας τεχνικός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα