Απόλλων – ΟΦΗ: Επίσημη αναβολή λόγω κορονοϊού

Newsroom
Απόλλων – ΟΦΗ: Επίσημη αναβολή λόγω κορονοϊού

bet365

Η Super League Interwetten το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοίνωσε πως το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ δεν δύναται να διεξαχθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στον τελευταίο έλεγχο Covid-19 που έγινε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρατήθηκε εκτενή διασπορά του ιού και μεταξύ άλλων βρέθηκαν, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, θετικοί 8 ποδοσφαιριστές (9 συνολικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα).

Αυτόματα είναι αδύνατον να διεξαχθεί το παιχνίδι με τους Κρητικούς, αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο αναφέρει πως με 7 (ή και περισσότερα) κρούσματα στη τάξη των αθλητών ματαιώνεται ένας αγώνας, όπως αναμένεται να συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα