Ολυμπιακός: Το «ναι» για την παραμονή του Λόπες αλλά με νέο δανεισμό (vids)

Ολυμπιακός: Το «ναι» για την παραμονή του Λόπες αλλά με νέο δανεισμό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «ναι» για την παραμονή του Λόπες αλλά με νέο δανεισμό (vids)

bet365

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δείχνουν θετικοί στο να διατηρήσουν και του χρόνου στο ρόστερ τους τον έμπειρο μεσοεπιθετικό αλλά με δεδομένα νέου δανεισμού.

Ο 25χρονος Ρόνι Λόπες έχει αρχίσει να παίρνει για τα καλά τα... πάνω του με γκολ σε διαδοχικούς αγώνες στον Ολυμπιακό και επόμενο είναι να υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συζητηθεί η παραμονή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρότι υπάρχει ακόμα... δρόμος για τις τελικές αποφάσεις. Ο Λόπες που φέτος έχει 13 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Σε σχέση με το status για τον παίκτη πάντως η εκτίμηση παραμένει πως δύσκολα θα δοθεί η ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ προς τη Σεβίλλη για αγορά του. Παρόλα αυτά ο Λόπες θα μπορούσε να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό με έναν νέο ετήσιο δανεισμό και ουσιαστικά μία αλλαγή δεδομένων ως προς τις συζητήσεις των 2 ομάδων.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως εκτός από τη σκληρή δουλειά που έχει ρίξει δείχνει και να περνάει καλά στον Ολυμπιακό. Να νιώθει καλά οπότε όταν θα έρθει η ώρα των τελικών επαφών των Σεβιγιάνων με τον Ολυμπιακό θα παίξει και αυτό το σκέλος τον ρόλο του. Εννοείται πως κομβικό θα είναι και το θέμα του Πέδρο Μαρτίνς, που φαίνεται ότι έχουν μπει οι βάσεις για ένα deal για ένα καινούριο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Εφόσον μείνει οριστικά και του χρόνου ο έμπειρος τεχνικός θα θέλει μαζί του ξανά τον Λόπες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα