Ρόνι Λόπες: Ο Πορτογάλος γίνεται ο παίκτης που θέλει ο Μαρτίνς και παίρνει φανέλα βασικού (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ρόνι Λόπες: Ο Πορτογάλος γίνεται ο παίκτης που θέλει ο Μαρτίνς και παίρνει φανέλα βασικού (vids)

bet365

Δύο γκολ back to back από τον έμπειρο winger που ανεβάζει στροφές και δείχνει να εξελίσσεται στον παίκτη που θέλει ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πόσο δούλεψε και με έξτρα ατομικές προπονήσεις αλλά και στο θέμα των κιλών του ο Ρόνι Λόπες το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστική απόδειξη είναι και η φωτογραφία που πόσταρε ο διατροφολόγος Ερνάνι Γκόμες δείχνοντας πως ο έμπειρος εξτρέμ έχει χάσει πέντε κιλά και έχει φτιάξει για τα καλά το κορμί του. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο Λόπες της Λιβαδειάς και του Ηρακλείου δεν έχει καμία σχέση με τον Λόπες της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Και από πλευράς σωματοδομής, κινήσεων, εκρηκτικότητας και ταχύτητας και από μεριάς ποιότητας και τελικών προσπαθειών.

Όλα αυτά αποτυπώνονται και στο χορτάρι και σιγά σιγά τον καθιερώνουν ως βασικό εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Εξαιρετικό γκολ με τον Λεβαδειακό και πολύ καλό τέρμα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Σημαντικά τέρματα και τα δύο και ας είχε λανθασμένη αντίδραση στο 1-0 του Διαμαντή με τον ΟΦΗ με το άτσαλο διώξιμό του.

Εάν δούμε δε και την ευπάθεια που βγάζει ο επίσης ποιοτικός Γκάρι Ροντρίγκες (ευπάθεια με τραυματισμούς) ο Λόπες αλλάζει τα δεδομένα της ιεραρχίας στους εξτρέμ και δείχνει να πηγαίνει στη θέση Νο2 πίσω από τον Γιώργο Μασούρα. Και επειδή ο Ολυμπιακός θα στερηθεί λόγω Κόπα Άφρικα παίκτες όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Ονιεκούρου ο Λόπες μπορεί να αποδειχθεί παίκτης - κλειδί και στο ξεκίνημα του 2022 (προφανώς τον Γενάρη).

Ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς με τον ΟΦΗ έδειξε στις δηλώσεις του ότι ήταν σίγουρος πως ο Λόπες θα προσέφερε στον Ολυμπιακό και ότι η δουλειά του θα απέδιδε καρπούς. Ουσιαστικά είναι σαν ο Λόπες - που σε 13 ματς πλέον έχει 2 γκολ και 1 αίστ - να γίνεται ο παίκτης που θέλει ο Ίβηρας τεχνικός αλλά και ο Ολυμπιακός.

Ο Λόπες σύμφωνα με τα στοιχεία της Λίγκας με ΟΦΗ είχε

  • 1 γκολ
  • 4 τελικές
  • 3/6 γεμίσματα
  • 1 φάουλ υπέρ
  • 2 κλεψίματα
  • 6 λάθη
  • 1 επέμβαση
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα