Άρης: Πλήρωσε τα παράβολα και περιμένει «δικάσιμο» από το CAS

Άρης: Πλήρωσε τα παράβολα και περιμένει «δικάσιμο» από το CAS

Άρης: Πλήρωσε τα παράβολα και περιμένει «δικάσιμο» από το CAS

bet365

Η ΠΑΕ Άρης κατέβαλε τα χρήματα που απαιτούνταν και για το παράβολο που αντιστοιχεί στην ΕΠΟ και πλέον περιμένει να οριστεί η ημερομηνία εξέτασης της έφεσής της στο CAS.

Στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα κριθεί η υπόθεση τιμωρίας της ΠΑΕ Άρης καθώς μετά την κατάθεση του παράβολου των 22.000 ελβετικών φράγκων που αφορούσαν την ίδια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε το ίδιο ποσό και για το παράβολο που αντιστοιχεί στην ΕΠΟ ούτως ώστε να τρέξει η διαδικασία της υπόθεσης. Η ΕΠΟ υποστήριξε ότι βάσει της νομοθεσίας του CAS τα παράβολα καταβάλλονται από την πλευρά που οδηγεί την υπόθεση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και επιστρέφονται τα χρήματα σε περίπτωση δικαίωσής της, καθώς επίσης και ότι η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Η προθεσμία ήταν μέχρι αύριο (7/12) ωστόσο η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή (3/12)

Επί της ουσίας, η ΠΑΕ Άρης κατέβαλε συνολικά το ποσό των 44.000 ελβετικών φράγκων που αντιστοιχούν στην αξία των δύο παράβολων και πλέον περιμένει να οριστεί η ημερομηνία εξέτασης της έφεσης που έχει καταθέσει η «κίτρινη» ΠΑΕ κατά της απόφασης των Επιτροπών Δεοντολογίας και Εφέσεων της ΕΠΟ βάσει της οποίας τους επιβλήθηκε αφαίρεση έξι βαθμών από το τρέχον Πρωτάθλημα. Πέραν του ότι οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά αβάσιμη απόφαση η οποία βασίζεται σε εικασίες, εκτιμούν ότι δεν είναι δυνατόν για μια πράξη που θεωρείται ότι έγινε πριν από δύο χρόνια, να τιμωρείται η ομάδα με αφαίρεση βαθμών από το τωρινό Πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα