Παράταση έως τις 7/12 για την κατάθεση παράβολου στο CAS για την υπόθεση του Άρη

Παράταση έως τις 7/12 για την κατάθεση παράβολου στο CAS για την υπόθεση του Άρη

Newsroom
Παράταση έως τις 7/12 για την κατάθεση παράβολου στο CAS για την υπόθεση του Άρη

bet365

Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου υπάρχει περιθώριο καταβολή του παράβολου που αφορά την ΕΠΟ για να εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ Άρης στο CAS για την τιμωρία αφαίρεσης των έξι βαθμών.

Δεύτερη αναβολή δόθηκε για την καταβολή του παράβολου της ΕΠΟ στο CAS για την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης αφαίρεσης έξι βαθμών που επέβαλαν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αλλά και η Επιτροπή Εφέσεων. Η πρώτη προθεσμία ήταν η 10η του Νοέμβρη, ακολούθησε παράταση για τις 24 Νοεμβρίου για να έρθει και νέα παράταση για τις 7 Νοεμβρίου η οποία σχετίζεται με το παράβολο της ΕΠΟ καθώς ήδη κατατέθηκε αυτό της ΠΑΕ Άρης.

Μάλιστα, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι υπήρξε επικοινωνία μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με την αντίστοιχη της ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι βάσει της Νομοθεσίας του CAS η καταβολή των παράβολων (22.000 ελβετικά φράγκα, έκαστο) εντάσσεται στις ευθύνες της πλευράς που κινεί τη νομική διαδικασία και δεν είναι υποχρεωτική από την πλευρά του αντιδίκου, δηλαδή της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα