Στάνκοβιτς: «Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε -6 από τον Ολυμπιακό» (vid)

Στάνκοβιτς: «Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε -6 από τον Ολυμπιακό» (vid)

Newsroom
Στάνκοβιτς: «Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε -6 από τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, μίλησε για τη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού, για την ανάδειξή του ως MVP και για το -6 από τον Ολυμπιακό.

Μετά τη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού, ο Αυστριακός γκολκίπερ της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος θα κάνει καθαρισμό στο γόνατο και θα χάσει τα υπόλοιπα ματς του 2021, δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ηταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι για να έχει νοοτροπία νικητή. Να κερδίζει τέτοια παιχνίδια και το δείξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα καταφέραμε να κρατήσουμε το 1-0 ως το τέλος. Ο Τσούμπερ πέτυχε δυο γκολ που δεν μέτρησε κανένα. Μπορεί να μας έφερε κάποιο άγχος, αλλά σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος. Η χρονιά έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτή τη διαφορά των 6 βαθμών. Αλλά δεν πρέπει να την κοιτάμε. Εγιναν απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απόψε όμως πήραμε τη νίκη και θα πρέπει να δούμε πώς θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για το βραβείο του MVP που του έδωσε ο κόσμος:
«Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι κρατάω το βραβείο του MVP, αλλά ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα