Μισελέν: «Πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

Μισελέν: «Πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

Newsroom
Μισελέν: «Πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

bet365

Ο Γάλλος μπακ της ΑΕΚ σχολίασε πως η ανασταλτική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων» τους έδωσε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τη νίκη (1-0) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήρε απόψε (5/12) η ΑΕΚ και ο Μισελέν στάθηκε στην Cosmote TV στην ανασταλτική λειτουργία της Ενωσης. «Κυρίως έχουμε δουλέψει στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας κι αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε απόψε. Εχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να βελτιωθούμε στο τραζίνσιον». Για το ματς σχολίασε πως «μετά το πρώτο δεκάλεπτο, υποφέραμε. Μετά ο Παναθηναϊκός πήρε τη μπάλα, αλλά με… αλληλεγγύη».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις πρώτες του εν Ελλάδι εντυπώσεις. «Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν γνώριζα καλά. Υπάρχουν όμως καλές ομάδες και παίκτες. Εμεις ως ΑΕΚ θα πρέπει να συνεχίσουμε με εμπιστοσύνη και πίστη στην ομάδα μας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα