Το «καυτό» 15νθημερο του Κουλούρη

Το «καυτό» 15νθημερο του Κουλούρη

Γιώργος Ντυμένος
 Το «καυτό» 15νθημερο του Κουλούρη

bet365

Ο 25χρονος φορ βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και στα 3 τελευταία ματς του Ατρόμητου σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 51 αγωνιστικά λεπτά!

Τριπλής σημασίας νίκη πήρε χθες (4/12) ο Ατρόμητος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο κέρδισε με 4-1. Ετσι α) προσέθεσε τρεις πολύτιμους για τη συνέχεια πόντους στο ενεργητικό του, β) ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και γ) έδωσε ώθηση στην ψυχολογία του αφού επικράτησε με ευρύ σκορ σε ένα βαθμολογικό ντέρμπι.

Εκ των πρωταγωνιστών του ήταν (ξανά) ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος βρήκε δις στόχο και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Ο 25χρονος φορ φαίνεται πως ήταν να μην... πάρει μπρος, καθώς βρήκε δίχτυα για 3ο σερί παιχνίδι και με εκείνον «μπροστάρη» μπορεί να ειπωθεί πως στο Περιστέρι ξεκίνησαν την... αντεπίθεσή τους.

Η αρχή έγινε στο 2-0 επί του ΠΑΟΚ (2 τέρματα), στη συνέχεια ο διεθνής στράικερ σκόραρε και στην Τρίπολη στο «βαρύ» 6-2 που έχασε η ομάδα του από τον Αστέρα και χθες, με ακόμη 2 γκολ, έδωσε συνέχεια στο επιθετικό του κρεσέντο.

Αν κάνουμε τις σχετικές προσθέσεις θα δούμε πως σε αυτά τα παιχνίδια που διεξήχθησαν σε διάστημα 15 ημερών (από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 4 Δεκεμβρίου) βρήκε δίχτυα 5 φορές, χωρίς μάλιστα να αγωνιστεί σε όλα από την αρχή ως το τέλος. Αντίθετα τον είδαμε εν δράση για 256' και αυτό σημαίνει πως σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 51', δηλαδή είναι «χοντρικά» ημίχρονο και γκολ!

Ακόμη μία σημαντική παράμετρος είναι πως δεν κάνει κατάχρηση της τελικής, αφού με «Δικέφαλο του Βορρά» έβγαλε 6, κόντρα στην Τρίπολη 3 και χθες 2, το σύνολο 11 και «χρειάζεται» μόλις 2 για να κουνήσει πλεκτό.

Αυτόματα διεκδικεί τον τίτλο του πιο «hot πιστολιού», τουλάχιστον στα εγχώρια πεπραγμένα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα