Εκτός και με Αστέρα Τρίπολης ο Χουλιάν Κουέστα

Εκτός και με Αστέρα Τρίπολης ο Χουλιάν Κουέστα

Newsroom
Εκτός και με Αστέρα Τρίπολης ο Χουλιάν Κουέστα

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση κι έμεινε εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα (5/12, 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν χρησιμοποιήθηκε και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, δεν ήταν σε θέση να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας κι έτσι ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να μη ρισκάρει. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντένις θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Γενικώς, ο προπονητής του Άρη δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Εκτός απροόπτου, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα θα παραμείνουν στην τετράδα της άμυνας, όπως και ο Λούκας Σάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ερωτηματικό υπάρχει για τον παρτενέρ του καθώς δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Χαβιέρ Ματίγια αντί του Τζέιμς Τζέγκο, λόγω της συσσωρευμένης κόπωσης του Αυστραλού μέσου.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο επιστρέφει έπειτα από την τιμωρία των τριών αγωνιστικών και θα αγωνιστεί μπροστά από τους αμυντικούς χαφ. Σε ότι αφορά της πτέρυγες, είναι δεδομένη η παρουσία του Ματέο Γκαρσία ενώ η άλλη θέση διεκδικείται από τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ντένις, Σιαμπάντης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης και Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα