ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντώνης Κεμανίδης

ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντώνης Κεμανίδης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντώνης Κεμανίδης

bet365

O Αντώνης Κεμανίδης, αρχηγός του ΠΑΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του ΄50 και από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του συλλόγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Φτωχότερη είναι από χθες η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο θρυλικός αμυντικός της δεκαετίας του ΄50, Αντώνης Κεμανίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Ο θρυλικός διεθνής αμυντικός του «Δικεφάλου», με καταγωγή από την Αριδαία, φόρεσε με επιτυχία τα «ασπρόμαυρα» από το 1953 έως το 1963, έχοντας μεταξύ άλλων αγωνιστεί και στον τελικό Κυπέλλου του 1955.

Ηταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ζωή βετεράνος του ΠΑΟΚ και προ ετών βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην ομάδα. Φόρεσε τη φανέλα του «Δικεφάλου», αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού για μια δεκαετία, ενώ για το θάνατό του η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έγραψε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Κεμανίδη, που τίμησε τον Σύλλογο για μια δεκαετία, από το 1953 ως το 1963. Αθάνατος!».

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα