Παναθηναϊκός: Μέσα ο Καρλίτος – Λούντκβιστ, εκτός ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Καρλίτος – Λούντκβιστ, εκτός ο Ιωαννίδης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μέσα ο Καρλίτος – Λούντκβιστ, εκτός ο Ιωαννίδης

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε με Καρλίτος και Λούντκβιστ την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παρών και ο Βαγιαννίδης, εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Οι «πράσινοι» το πρωί του Σαββάτου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην «Ένωση» στο ΟΑΚΑ.

Οι Καρλίτος και Λούντκβιστ είναι παρόντες στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», όπως επίσης και ο Γιώργος Βαγιαννίδης όπως είχε γίνει γνωστό από τα μέσα της εβδομάδας έπειτα από την απόφαση που πήρε ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Απών είναι ο Φώτης Ιωαννίδης παρά το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες συμμετείχε στις κανονικές προπονήσεις της ομάδας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στο Κορωπί είχε rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα