Πέθανε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Μόμτσιλο Βούκοτιτς

Newsroom
Πέθανε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Μόμτσιλο Βούκοτιτς

bet365

Ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος στο παρελθόν διατέλεσε προπονητής σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό, απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Ο Σέρβος άλλοτε προπονητής των ΠΑΟΚ, Πανιωνίου, Λεβαδειακού και Πανσερραϊκού είχε καρκίνο στον λάρυγγα και την Παρασκευή (3/12) δεν άντεξε.

Ο Βούκοτιτς υπήρξε θρύλος της Παρτιζάν και για αρκετά χρόνια κατείχε το ρεκόρ με τα περισσότερα παιχνίδια με τη φανέλα της, μέχρι να το σπάσει ο Σάσα Ίλιτς.

Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1950 και αγωνίστηκε και στη Μπορντό, ως δεκάρι. Ήταν 14 φορές διεθνής με τη Γιουγκοσλαβία και στο παρελθόν καθοδήγησε επίσης ομάδες όπως η Παρτιζάν, η Αλτάι, η Νέα Σαλαμίνα, ο Απόλλων Λεμεσού, η εθνική Κύπρου και η ρουμανική Φαρούλ Κοστάντσα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα