Παναθηναϊκός: Διαχείριση για τη «μάχη» με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Διαχείριση για τη «μάχη» με την ΑΕΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Διαχείριση για τη «μάχη» με την ΑΕΚ

bet365

Για δεύτερη σερί μέρα στον Παναθηναϊκό έγινε διαφορετική δουλειά με δυο γκρουπ παικτών προκειμένου να υπάρξει και η απαραίτητη διαχείριση σε όσους αγωνίστηκαν και μεσοβδόμαδα.

Με την επαναφορά των Καρλίτος και Ιωαννίδη να θεωρείται δεδομένη στο ματς με την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει ότι θέλει να προσέξει με τους ποδοσφαιριστές του και δεν τους επανέφερε σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή.

Μετά και το παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη στη Λεωφόρο, ήρθε η αποθεραπεία της Πέμπτης και η αποφόρτιση της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες στο ματς με τους Θεσσαλούς.

Το άλλο γκρουπ παικτών του «τριφυλλιού» έκανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσε με εκτελέσεις στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα