Ακαδημίες: Επιστρέφει για τον Ατρόμητο ο Σαράντης

Γιώργος Μανταίος
Ακαδημίες: Επιστρέφει για τον Ατρόμητο ο Σαράντης

bet365

Συμβόλαια για Βλιώρα, Τσέλα στην ΑΕΛ.

Μετά από ένα χρόνο στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Αλέξανδρος Σαράντης επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην Κ19 του Ατρόμητου. Ο 18χρονος μέσος, προϊόν των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, μετακόμισε στην Μεγάλη Βρετανία τον Αύγουστο του 2020 μετά από θητεία στην Κ15 και την Κ17 της Ένωσης. Τα πήγε αρκετά καλά με 5 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα Κ18 όμως εφέτος δεν βρήκε θέση στο αμέσως επόμενο επίπεδο, που είναι η Κ23.

Ενδιάμεσο στάδιο δεν υπάρχει στην Αγγλία κι έτσι από το Φθινόπωρο άρχισε να σκέφτεται τον επαναπατρισμό. Από τις επαφές που έγιναν με τον εκπρόσωπό του και τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι ξεχώρισε αυτή του Ατρόμητου. Μην ξεχνάμε ότι η Κ19 του Γιώργου Κορακάκη ήταν μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας και τώρα έπεσε στην 4η θέση με διαφορά 7 βαθμών, αλλά και δύο ματς λιγότερα, από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Έτσι, η απόφαση δεν ήταν δύσκολη και από τον Ιανουάριο ο Σαράντης θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Περιστερίου.

Περίπου 400 χιλιόμετρα βορειότερα, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να «δέσει» από νωρίς ένα από τα κορυφαία project των τελευταίων ετών. Το Gazzetta είχε αναφέρει στο παρελθόν το όνομα του Νίκου Βλιώρα, του 15χρονου που είναι βασικός στην Κ17 των «βυσσινί» και πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ. Έτσι, η ΠΑΕ τον κάλεσε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και σε ηλικία 15 ετών και 4 μηνών θα γίνει ένας από τους νεώτερους επαγγελματίες στην ιστορία του συλλόγου. Ίσως ο νεώτερος! Μαζί του θα υπογράψει και ο Αλβανός Φαμπιάν Τσέλα, που είναι γεννημένος το 2004 και ανήκει στην Κ19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα