Παναθηναϊκός: Στην πρώτη ομάδα ο Βαγιαννίδης, στη Β' οι Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: Στην πρώτη ομάδα ο Βαγιαννίδης, στη Β' οι Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Στην πρώτη ομάδα ο Βαγιαννίδης, στη Β' οι Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδης

bet365

Έπειτα από απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα βρεθεί στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ, οι Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδης θα βοηθήσουν την Β' ομάδα του Γιάννη Βονόρτα.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού μετά την επιστροφή του από τη σύντομη περιπλάνηση στην Ιταλία και την Ίντερ (μαζί και με τον δανεισμό στην Σεντ - Τρούιντεν).

Ο νεαρός φουλ μπακ, έπειτα από απόφαση που έλαβε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή, σε αντίθεση με τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Ο Ολλανδός στόπερ που στην επαναφορά του στη δράση έπειτα από αρκετούς μήνες τραυματίστηκε ξανά σε ματς με την Β' ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ, θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Βονόρτα προκειμένου να πάρει χρόνο και να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Αυτός είναι ο λόγος και για την παρουσία του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στο Β' τμήμα του «τριφυλλιού» που αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη το απόγευμα του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία συμμετοχή του Γιώργου Βαγιαννίδη με την ανδρική ομάδα είχε σημειωθεί την 16η Φεβρουαρίου του 2020, σε ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, όπου είχε γκολ και ασίστ σε 61 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα