Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την ενδεχόμενη αναβολή του ντέρμπι

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την ενδεχόμενη αναβολή του ντέρμπι

bet365

Οργή επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για το γεγονός ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να οδηγηθεί σε αναβολή.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Αστυνομία... θυμήθηκε να ζητήσει αναβολή της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με δήθεν αφορμή την άφιξη του Πάπα και την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Δύο γεγονότα τα οποία γνώριζε τις ημερομηνίες τους εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετη με την αναβολή του ντέρμπι. Και η πιθανή αναβολή του έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις των κιτρινόμαυρων. Οργή υπάρχει και στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, όπως και στο κλαμπ, διότι και 5χρονο παιδί εισπράττει ως μεθόδευση όλο αυτό το σκηνικό.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ από το πρωί έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και επαφές πάντα σε συνεννόηση με την Cosmote και τη Λίγκα (η οποία επίσης είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αναβολής) προκειμένου να άλλαζε η ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι, να πήγαινε για τις 3 το μεσημέρι, ώστε να εξυπηρετηθούν όλα τα σχέδια ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ..

Αντιλαμβάνεται φυσικά κανείς (και δικαιολογείται) την οργή των φίλων της ΑΕΚ, ειδικά εκείνων της επαρχίας που έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια για το ταξίδι στην Αθήνα για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, οι οποίοι μαθαίνουν στο... παραπέντε ότι μπορεί να αποφασιστεί η αναβολή του αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα