«Τσεκάρει» αντοχές και σκέφτεται αλλαγές ο Μάντζιος ενόψει ΟΦΗ

«Τσεκάρει» αντοχές και σκέφτεται αλλαγές ο Μάντζιος ενόψει ΟΦΗ

«Τσεκάρει» αντοχές και σκέφτεται αλλαγές ο Μάντζιος ενόψει ΟΦΗ

bet365

Το ενδεχόμενο αλλαγών στο αρχικό σχήμα του Άρη ενόψει του αγώνα (1/12, 17:00) με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί…

Ο Άκης Μάντζιος θα πάρει τις αποφάσεις του αφού προχωρήσει σε διαδικασία αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που αγωνίστηκε είτε στη μεσοεπιθετική είτε στην επιθετική γραμμή, διένυσαν μια απόσταση άνω των 11 χιλιομέτρων, γεγονός το οποίο οδηγεί στον συνυπολογισμό του παράγοντα της κούρασης. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αλλαγών στο αρχικό σχήμα και στην πραγματικότητα, αυτές θα ήταν δεδομένες αν επρόκειτο για παιχνίδι Πρωταθλήματος.

Συν τοις άλλοις, στην Τούμπα μπορεί να μην αγωνίστηκε για περισσότερα από 15-16 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο σ’ αυτό το διάστημα ο Χαβιέρ Ματίγια έδειξε να πατά καλύτερα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Ερωτηματικό είναι και ο Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού απέναντι στον ΠΑΟΚ καθώς είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (26/11) λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Ματέο Γκαρσία έπαιξε μεν αλλά έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων της προηγούμενης εβδομάδας. Το αρνητικό για τους «κίτρινους» είναι ότι θα χρειαστεί να αγωνιστούν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι δίχως τον Φακούντο Μπερτόγλιο, γεγονός το οποίο μειώνει τις επιλογές του Άκη Μάντζιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα