Ο Μάντεν «τρολάρει» για τα επεισόδια στην Τούμπα: «Ο αστυνομικός είναι σε θέση... οφσάιντ»

Newsroom
Ο Μάντεν «τρολάρει» για τα επεισόδια στην Τούμπα: «Ο αστυνομικός είναι σε θέση... οφσάιντ»

bet365

Ο Σκωτσέζος διαιτητής, που διηύθυνε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, με δημοσίευσή του στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram, «τρολάρει» με τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Ο Μπόμπι Μάντεν μπορεί να αναγκάστηκε να διακόψει το ματς στο τέλος, αλλά δεν δίστασε και να σχολιάσει την ατμόσφαιρα στα social media και τις σοκαριστικές φωτογραφίες από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς «χτύπησε» ξανά με νέα δημοσίευση. Αυτή τη φορά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανήρτησε μια φωτογραφία η οποία δείχνει τους αστυνομικούς να έχουν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και να λέει ότι ένας εξ αυτών, βρίσκεται σε θέση... οφσάιντ!

mad

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα