Σισέ VS Μπα: Η σύγκριση των δύο στόπερ του Ολυμπιακού στο ματς με Βόλο

Δημήτρης Τομαράς
Σισέ VS Μπα: Η σύγκριση των δύο στόπερ του Ολυμπιακού στο ματς με Βόλο

bet365

Ο Παπέ Σισέ απέναντι στον Βόλο ήταν σχεδόν αλάνθαστος σε αντίθεση με τον συμπατριώτη και φίλο του όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία του Wyscout.

Είναι και δύο συμπατριώτες και πολύ καλοί φίλοι. Φέτος όμως έχουν ακολουθήσει αντίθετη αγωνιστική πορεία στον Ολυμπιακό.

Ο Παπέ Σισέ είναι βασικός, αναντικατάστατος αλλά και ο κορυφαίος στόπερ των Πειραιωτών φέτος. Ο Ουσεϊνού Μπα έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και χρησιμοποιήθηκε εσχάτως στα ματς με Φενέρ (ως αλλαγή) και με Βόλο ως βασικός λόγω του προβλήματος τραυματισμού του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Με αφορμή το παιχνίδι με τον Βόλο και την ευθύνη (και) του Μπα στη φάση του γκολ του Φαν Φέερτ με τα στοιχεία της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout βλέπουμε τα στοιχεία των Σισέ και Μπα και κάνουμε τη σχετική σύγκριση. Ο Σισέ απέναντι στον Βόλο ήταν σχεδόν τέλειος. Αντίθετα η εικόνα του Μπα - εκτός από τη φάση του γκολ του Βόλου - δεν ήταν τόσο πειστική και φαίνεται πως θέλει τον χρόνο του να επανέλθει σε πιο καλά επίπεδα.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ
Οι κερδισμένες μονομαχίες του Σισέ / Πηγή: Wyscout

Ο Παπέ Σισέ με τον Βόλο με βάση τα στοιχεία του Wyscout είχε:

  • 12/17 κερδισμένες μονομαχίες με 71%
  • 6/7 εναέριες μονομαχίες με 86%
  • 9 αναχαιτίσεις της μπάλας
  • Συνολικά φέτος ο Σισέ έχει 21 ματς με 2 γκολ
ΣΙΣΕ 2
Οι εναέριες μονομαχίες του Παπέ Σισέ / Πηγή: Wyscout

Ο Ουσεϊνού Μπα από την άλλη στον αντίστοιχο τομέα είχε:

  • 4/9 κερδισμένες μονομαχίες με 44%
  • 2/6 εναέριες μονομαχίες με 33%
  • 3 αναχαιτίσεις
  • Ο Μπα έχει 11 ματς φέτος χωρίς γκολ ή ασίστ
ΜΠΑ
Οι κερδισμένες μονομαχίες του Μπα / Πηγή: Wyscout

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα