ΑΕΚ: Έτοιμος ο Τζαβέλλας, αναμένονται αλλαγές από Γιαννίκη ενόψει Κυπέλλου

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Τζαβέλλας, αναμένονται αλλαγές από Γιαννίκη ενόψει Κυπέλλου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμος ο Τζαβέλλας, αναμένονται αλλαγές από Γιαννίκη ενόψει Κυπέλλου

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα. Αποφόρτιση έκανε ο Στίβεν Τσούμπερ. Σε rotation αναμένεται να προχωρήσει ο Αργύρης Γιαννίκης ενόψει του ματς με την Κηφισιά.

Ένα πρόβλημα λιγότερο έχει από σήμερα ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ καθώς είδε και τον Γιώργο Τζαβέλλα να προπονείται και πάλι κανονικά. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός είχε κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, δεν τα κατάφερε όμως, και στη συνέχεια έχασε και το ματς στα Γιάννενα. Πλέον επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, κάτι που ουσιαστικά ελαχιστοποιεί τις απουσίες, πέραν της γνωστής φυσικά που έχει να κάνει με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Βέβαια στο πρόγραμμα της Δευτέρας στα Σπάτα ο Στίβεν Τσούμπερ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη στα Γιάννενα καλείται να έχει συνέχεια και συνέπεια με ανάλογα αποτελέσματα στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης τις δύο επόμενες αγωνιστικές προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Πριν από το ντέρμπι με τους «πράσινους» ωστόσο υπάρχει το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη (1/12 - 20:15) με αντίπαλο την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ για τη φάση των 16. Σε ένα ματς στο οποίο ο Γιαννίκης αναμένεται να προχωρήσει σε rotation και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίζονταν αρκετά ως τώρα.

Για παράδειγμα ο Τσιντώτας πρόκειται να αντικαταστήσει τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, ο Χατζισαφί είναι πιθανό να ξεκινήσει αντί του Μοχαμαντί στο αριστερό άκρο της άμυνας, Λε Ταλέκ και Σάκχοφ μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Γέβτιτς να παίξει ως δεκάρι αντί του Μάνταλου, ο Τάνκοβιτς να πάρει μια ευκαιρία στα άκρα και ο Ανσαριφάρντ να ξεκινήσει αντί του Αραούχο στην κορυφή. Επίσης είναι πολύ πιθανό να δούμε και νεαρούς παίκτες στην 20άδα. Εκτός του Κοσίδη που βρισκόταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ δεν αποκλείεται για παράδειγμα να μπουν σε αυτή παίκτες όπως ο Λάτσι ή ο Μιτάι που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αλλά αγωνίζονται με την ΑΕΚ Β'.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κηφισιά. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης στις 11:00. Όπως συνηθίζεται πριν τα εντός έδρας παιχνίδια δεν θα ανακοινωθεί αποστολή και οι παίκτες θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη για «ενεργοποίηση» στο προπονητικό κέντρο πριν η ομάδα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο για φαγητό και ξεκούραση ανήμερα του αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα