Βαλμπουενά: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό είτε παίζω, είτε όχι»

Βαλμπουενά: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό είτε παίζω, είτε όχι»

Δημήτρης Σαμόλης
Βαλμπουενά: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό είτε παίζω, είτε όχι»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που έκρινε το ματς εναντίον του Βόλου εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό.

Μετά το 2-1 κόντρα στον Βόλο, ο Ματιέ Βαλμπουενά που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, ανέφερε στη Nova:

«Παίζω πάντα για την ομάδα. Είμαι αγωνιστής, είμαι εργατικός. Αγαπώ τον Ολυμπιακό είτε παίζω είτε όχι. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Θέλω να προσφέρω είτε από μέσα είτε απέξω. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου».

Νωρίτερα ανέφερε:

«Με τη Μαρσέιγ το έχω ξανακάνει, να βάλω γκολ στα τελευταία λεπτά. Ήταν το ίδιο σημαντικό γκολ, είχε χαρίσει νίκη. Το σημαντικό εδώ είναι ότι επιμέναμε μέχρι τέλους, παλέψαμε κι αυτό μας οδήγησε στη νίκη. Δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε».

Για το γεγονός ότι τα περισσότερα γκολ που έχει βάλει στην καριέρα του είναι στο δεύτερο ημίχρονο:

«Οι στατιστικές δεν είναι καμιά φορά τόσο σημαντικές, είναι απλά νούμερα. Το σημαντικό είναι να κατακτάμε νίκες για να κρατάμε την απόσταση από τον δεύτερο. Είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Σήμερα δυσκολευτήκαμε από τον Βόλο. Εμείς καταφέρνουμε να νικάμε όσο δυνατοί κι αν είναι οι αντίπαλοι, έχουμε έχουμε ποιότητα και νικάμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα