Τζέγκο: «Ήμασταν απαράδεκτοι, να βγάλουμε αντίδραση»

Τζέγκο: «Ήμασταν απαράδεκτοι, να βγάλουμε αντίδραση»

Newsroom
Τζέγκο: «Ήμασταν απαράδεκτοι, να βγάλουμε αντίδραση»

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο περιμένει από την ομάδα του να βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι (28/11, 19:30) με τον ΠΑΟΚ έπειτα από ισχυρό τεστ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αυστραλός μέλος μίλησε στα κανάλια Novasports τονίζοντας αρχικά ότι… «μιλήσαμε αρκετά μεταξύ μας και το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Είναι μια ήττα που μας πόνεσε και πρέπει να αντιδράσουμε. Μπορούμε και θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα από το σημείο αυτό. Απογοητεύσαμε τον κόσμο. Ήμασταν απαράδεκτοι κι αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό».

Ο Τζέιμς Τζέγκο αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχαν οι παίκτες μετά τη συντριβή από τον ΠΑΣ αλλά και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Αποδεχθήκαμε όλα όσα μας είπαν οι φίλαθλοί μας γιατί είχαν δίκιο. Πρέπει να πεισμώσουμε και να αντιδράσουμε σαν ομάδα, να δείξουμε τι σημαίνει Άρης για μας. Αυτά τα παιχνίδια πάντα έχουν ενδιαφέρον, πλέον για μας έχει μεγαλύτερο. Βάλαμε τους εαυτούς μας σε πίεση και πρέπει να αποδείξουμε πόσο πολύ θέλουμε να πετύχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα