Ολυμπιακός: Η ώρα του Ρόνι Λόπες με Βόλο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ώρα του Ρόνι Λόπες με Βόλο (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος εξτρέμ συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικός στο Ολυμπιακός - Βόλος μετά την εικόνα που είχε με τη Φενέρ.

Στο Ολυμπιακός - Φενέρ ο Ρόνι Λόπες μπήκε ως αλλαγή στο β' μέρος και φάνηκε με τις κινήσεις του και τη διάθεση που είχε στον αγωνιστικό χώρο.

Βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό σκέλος και σίγουρα παραπάνω σε σχέση με τον Ονιεκούρου που ήταν βασικός στο παιχνίδι του Europa όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 1-0 με γκολ του Τικίνιο. Ο 25χρονος διεθνής Πορτογάλος winger των 10 αγώνων και της μία ασίστ (στο ματς με τον Παναιτωλικό) όπως όλα δείχνουν θα είναι βασικός στο Ολυμπιακός - Βόλος και θα έχει έτσι μία ευκαιρία να δείξει πως όντως έχει βελτιωθεί και ότι μπορεί να δώσει παραπάνω πράγματα στους Πειραιώτες.

Ο Λόπες είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι με την προοπτική να είναι βασικός και να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο μέχρι στιγμής η πορεία και η απόδοσή του δεν ήταν στο επίπεδο που περίμεναν στο Λιμάνι. Τώρα όμως η πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι να επιβραβεύσει τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή στο ματς με τους Τούρκους στο 2ο μέρος και βοήθησαν, όπως ο Λόπες.

Ο Ρόνι Λόπες σύμφωνα με τα στοιχεία της Λίγκας έχει στο πρωτάθλημα

  • 6 αγώνες με 164 λεπτά
  • 1 ασίστ
  • 2 εύστοχα γεμίσματα
  • 1 κλέψιμο
  • 1 επέμβαση
  • 2 φάουλ υπέρ

Άλλοι υποψήφιοι για βασικοί στο παιχνίδι με τον Βόλο είναι οι Μπουχαλάκης, Ροντρίγκες και Τικίνιο ενώ λογικά ο Μπα θα τοποθετηθεί δίπλα στον Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι αυτό είναι οι Σωκράτης, Κούντε, Καρμπόβνικ αλλά και ο Σεμέδο.

Θυμίζουμε την αποστολή του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό στο ματς της Κυριακής στο Φάληρο (15.00, NS PRIME): Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα