Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για Βόλο οι Σωκράτης, Κούντε, Καρμπόβνικ και Σεμέδο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής για Βόλο οι Σωκράτης, Κούντε, Καρμπόβνικ και Σεμέδο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός πλάνων του για τον Βόλο τον Σωκράτη που είχε χτυπήσει με τη Φενέρ ενώ δεν πήρε ούτε τώρα στην αποστολή τον Σεμέδο.

Στην αποστολή δεν είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος (έγινε αναγκαστική αλλαγή με τη Φενέρ), Κούντε, Καρμπόβνικ, όπως και ο Σεμέδο. Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Κυριακής (15:00, Novasports Prime) με τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα