Ολυμπιακός: Τα πρώτα χαμόγελα για τον Λόπες (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα πρώτα χαμόγελα για τον Λόπες (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος έβγαλε την πρώτη του ασίστ ever στον Ολυμπιακό, πήρε πρωτοβουλίες με τον Παναιτωλικό και δείχνει πως μπορεί να προσφέρει ενόψει της συνέχειας.

Προφανώς δεν είναι μία εμφάνιση που ήταν η καλύτερη δυνατή του. Δεν ήταν δηλαδή το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσε να κάνει βάση της ποιότητας και της αξίας του αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν στον Ολυμπιακό για έναν παίκτη του επιπέδου του που μπορεί να παίξει σε τουλάχιστον 2 θέσεις στην επίθεση (winger και δεκάρι).

Ωστόσο ο Ρόνι Λόπες το διάστημα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός έδωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα των Πειραιωτών, απείλησε, δημιούργησε και δείχνει να αρχίζει να παίρνει τα... πάνω του. Μία πρώτη ασίστ από εκτέλεση κόρνερ για το κεφάλι του σκόρερ του 0-1, Τικίνιο. Μάλιστα στη φάση ο Σωκράτης φαίνεται να λέει κυρίως προς το Τικίνιο πως είχε πει ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να πάρουν γκολ από τέτοια στατική φάση προφανώς έχοντας δει το τι είχε δουλευτεί στην προπόνηση.

Από εκεί δηλαδή που η εικόνα του άλλοτε παίκτη της Σεβίλλης δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας αυτά τα λεπτά στο Αγρίνιο δημιουργούν προσδοκία πως έρχεται κάτι καλύτερο από εκείνον και είναι κάτι που το χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Και είναι και κάτι που έχει ανάγκη και ο ίδιος ο παίκτης. Ο ίδιος ο Λόπες. Ο οποίος έδειξε και με ποστάρισμά του στα social media πόσο πολύ ήθελε να αρχίσει να δείχνει πράγματα και να βοηθάει, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά του.

Ο Λόπες έχει 7 συμμετοχές με 1 ασίστ φέτος στον Ολυμπιακό, πλην όμως στο ματς του Αγρινίου δεν λειτουργούσε ακριβώς ως παίκτης γραμμής. Συνέκλινε προς τον άξονα, ζητούσε μπάλα για να μοιράσει παιχνίδι ενώ χτύπησε και στατικές φάσεις.

Στο 55' έγινε αλλαγή από τον Ελ Αραμπί που έμελλε να βάλει και το γκολ για το τελικό 1-2. Για τον Λόπες ήταν το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός στο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό μετά την πρεμιέρα με Ατρόμητο, όπου δεν είχε καθόλου καλή εικόνα και έγινε νωρίς αλλαγή. Φαίνεται πάντως πως ο 25χρονος έχει δουλέψει αρκετά και ότι υπάρχει πρόοδος στο παιχνίδι του. Ουσιαστικά είναι τα καλύτερα 55 λεπτά που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό.

Ο Λόπες με τον Παναιτωλικό είχε (σύμφωνα με τα στοιχεία της Λίγκας)

  • 55 λεπτά
  • 1 ασίστ
  • 2 τελικές
  • 2/3 γεμίσματα
  • 3 πάσες

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα