Χωρίς Γκαρντάφσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
Χωρίς Γκαρντάφσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν έτοιμος λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο αγώνα (27/11 - 19:30) απέναντι στην ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες. Στην αποστολή επιστρέφει ο Μπρένερ, ωστόσο εκτός έμεινε τελικά ο Γκαρντάφσκι, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος έπειτα από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες. Εκτός φυσικά είναι και ο Κόντε, που απουσιάζει εδώ και καιρό λόγω του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την ΑΕΚ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα