ΠΑΟΚ - Άρης: Η πόλη ψάχνει… αφεντικό!

Newsroom
ΠΑΟΚ - Άρης: Η πόλη ψάχνει… αφεντικό!
H Θεσσαλονίκη στα δυο, ετοιμάζεται για το 212ο ντέρμπι, ένα ραντεβού διαχρονικό, ιστορικό, το οποίο συναρπάζει και ιντριγκάρει μια ολόκληρη πόλη.

Το απόγευμα της Κυριακής διεξάγεται το υπ’ αριθμόν 212, «clasico» της Θεσσαλονίκης. Μια πόλη, δύο ομάδες και το... γαϊτανάκι των μεταξύ τους αναμετρήσεων στήθηκε πριν 92 χρόνια. Ναι, το 1927 ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αρη με 2-1 και έκτοτε η κόντρα φούντωσε. Το πρώτο ντέρμπι στα χρόνια της Α’ Εθνικής κατηγορίας διεξήχθη στο Χαριλάου και βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ (0-1), τον Νοέμβριο του 1959, ενώ τρεις μήνες αργότερα η Τούμπα φιλοξένησε για πρώτη φορά ένα clasico της πόλης, με τον «Δικέφαλο» να είναι πάλι ο νικητής. Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στη bwin στο 1.85.

bwin

Φέτος, το «Κάστρο» των γηπεδούχων... μπάζει, αφού σε τέσσερα ματς μετρούν ήδη δυο απώλειες. Η ήττα από τον ΠΑΣ και το... απίθανο 4-4 με τον Βόλο φανέρωσαν τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας εντός έδρας. Την ισοπαλία στο «clasico» της Θεσσαλονίκης θα τη βρούμε στο 3.60!

Τι κάνει όμως ο Άρης; Το μομέντουμ είναι... άσχημο. Οι «Κίτρινοι» προέρχονται από την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στη σύγχρονη ιστορία τους και το 0-5 από τον ΠΑΣ θέλει αντίδραση. Τι καλύτερη απάντηση από ένα διπλό στην Τούμπα! Πάντως, η τελευταία νίκη χάνεται τον Οκτώβριο του 2010 με το γκολ του Χαβίτο. Εντεκα χρόνια αργότερα η ομάδα του Μάντζιου επιθυμεί νίκη ανάσα, με το διπλό να προσφέρεται στο 3.90.

Η άμυνα αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα και των δυο, μιας και έχουν δεχθεί 24 γκολ έπειτα από δέκα στροφές. Ετσι, το Over 2.5 θα το βρούμε στο 2.10, αν και το συγκεκριμένο σημείο έχει παρουσιαστεί μόλις μια φορά στα έξι τελευταία ραντεβού τους και στις δυο έδρες. Παράλληλα, το no goal στο ίδιο διάστημα το βρίσκουμε να εμφανίζεται πέντε φορές, σημείο που τιμάται στο 2.05! Βέβαια, οι «Κίτρινοι» στις πέντε τελευταίες εξόδους μόλις μια φορά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Φέτος είναι όλα διαφορετικά, πιο γρήγορες ομάδες, περισσότερα γκολ, αλλά... ακόμα περισσότερα δώρα στην άμυνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

@Photo credits: MotionTeam

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα