ΑΕΚ: Οι 21 εκλεκτοί του Γιαννίκη για Γιάννενα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι 21 εκλεκτοί του Γιαννίκη για Γιάννενα

bet365

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Με 21 παίκτες και τις γνωστές απουσίες (Τζαβέλλας, Τάνκοβιτς, Λε Ταλέκ) «πετάει» η αποστολή στις 17:00 για την πόλη των Ιωαννίνων.

Η ΑΕΚ αναχωρεί για τα Γιάννενα με πτήση στις 17:00 ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ (27/11 - 19:30) στους «Ζωσιμάδες». Ένα ματς στο οποίο η νίκη είναι επιβεβλημένη μετά την γκέλα στη Ριζούπολη και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι που άφησαν την Ένωση στο -6 από την κορυφή. Γενικότερα η τριάδα αγώνων που ακολουθεί αρχής γενομένης με τον ΠΑΣ και εν συνεχεία το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η έξοδος στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα είναι τρία παιχνίδια αποδείξεων για την ΑΕΚ για να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής.

Ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής την προετοιμασία τους στα Σπάτα και αναχωρούν για την Ήπειρο με 21 παίκτες στην αποστολή. Φυσικά μέσα σε αυτήν μπήκαν τόσο ο Άμραμπατ, όσο και ο Μάνταλος, οι οποίοι από χθες ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, προπονούνται κανονικά και αναμένεται να βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα. Οι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς δεν θα προλάβαιναν την αναμέτρηση καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν απόλυτα. Αμφότεροι ακολούθησαν άλλη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα και δεν ταξιδεύουν για τα Γιάννενα. Εκτός είναι βέβαια και ο Λε Ταλέκ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών. Από τη στιγμή που λείπει ο Τζαβέλλας, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σβάρνας, ενώ μέσα σε αυτή βρίσκεται και ο Κοσίδης που αποτελεί στα τελευταία ματς τον βασικό φορ της Β' ομάδας.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που παίρνει μαζί του στα Γιάννενα ο Αργύρης Γιαννίκης είναι οι εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα