Αναζητώντας την αντίδραση που θα… πληρώσει

Newsroom
Αναζητώντας την αντίδραση που θα… πληρώσει
Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα (28/11, 19:30), είναι εκείνο που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην 11η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο μισητοί γείτονες της συμπρωτεύουσας, βρίσκονται σε περίεργο μουντ και αναζητούν τη νίκη που θα επαναφέρει τα χαμόγελα στο εσωτερικό τους. Για τις στοιχηματικές εταιρίες, ο ΠΑΟΚ εκκινεί από θέση φαβορί με τον άσο στο 1.97, με το διπλό να κοστολογείται στο 4.35.

Ο «δικέφαλος του βορρά» στα δύο παιχνίδια του μετά τη διακοπή των Εθνικών, δεν έπεισε με την παρουσία του. Πέραν τούτου, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, παρότι δημιούργησε τις προϋποθέσεις. Πολύ δύσκολα θα… τριτώσει το κακό, άλλωστε δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό επί ημερών Λουτσέσκου! Στο 2.06 προσφέρεται το over 1,5 γκολ για το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού.

Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων», το κλίμα είναι βαρύ έπειτα από τον διασυρμό κόντρα στον ΠΑΣ. Από τις έως τώρα εμφανίσεις τους μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτό που ξεχωρίζει είναι η συνέπεια στο σκοράρισμα (βρήκε γκολ στις 4/5 εξορμήσεις τους). Στο 2.10 βρίσκουμε το over 2,5 γκολ, στο 1.93 το goal/goal.

Στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν λείπουν. Μάλιστα, βάσει των πεπραγμένων των δύο στην φετινή λίγκα, παρατηρούμε ότι τα λάθη στην άμυνα και τα άτσαλα μαρκαρίσματα δεν απουσιάζουν. Το σενάριο να καταλογιστεί πέναλτι στο ντέρμπι προσφέρεται σε απόδοση 2.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα