Επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης ως σκάουτ ο Μπαρτολίνι

Newsroom
Επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης ως σκάουτ ο Μπαρτολίνι

bet365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης θα εργάζεται ως σκάουτ της Ελαφράς Ταξιαρχίας στη Λατινική Αμερική.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θέλουν επικεντρωθούν στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και να το κάνουν με οργανωμένο τρόπο. Γι' αυτό και από εδώ και στο εξής θα έχουν τον άνθρωπό τους εκεί.

Ένα πρόσωπο γνώριμο καθώς πρόκειται για τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος τη σεζόν 2017-2018 είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης κλείνοντας την καριέρα του εκεί.

Ο Μπαρτολίνι θα αποτελεί τον σκάουτ του Απόλλωνα στην Αργεντινή και γενικότερα στη Λατινική Αμερική. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα ταξίδεψε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

Έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα χρόνια πέρασαν, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε και πάλι. Ο Sebastián Bartolini είναι πλέον ο σκάουτερ του Απόλλωνα στη Λατινική Αμερική. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους διοικούντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα