Δικαίωση ΠΣΑΠΠ στο CAS για την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών

Newsroom
Δικαίωση ΠΣΑΠΠ στο CAS για την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών

bet365

Το CAS δικαίωσε ποδοσφαιριστή κατά πρώην ομάδας του στην Ελλάδα και επί της ουσίας δικαιώθηκε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών στη «μάχη» του με την πρώην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο αγώνας του ΠΣΑΠΠ κατά της απόφασης της πρώην ΕΕ της ΕΠΟ, με την οποία πέρυσι για μήνες είχε ανασταλεί ουσιαστικά η λειτουργία της ΠΕΕΟΔ (Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών), με αποτέλεσμα την «αφαίρεση» του δικαιώματος προσφυγής των ποδοσφαιριστών για τα δεδουλευμένα τους, αναγνωρίστηκε μετά τη FIFA και από το CAS, καθώς με σημερινή του απόφαση δικαίωσε ποδοσφαιριστή κατά της πρώην ομάδας του.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση στον αγώνα που κάναμε» ανέφεραν στελέχη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα