Το πρώτο δυνατό σενάριο για τον Αγκιμπού Καμαρά από τη Sun: «Λίβερπουλ, Λέστερ και Νιουκάστλ συζητούν με τον ατζέντη του»

Δημήτρης Τομαράς
Το πρώτο δυνατό σενάριο για τον Αγκιμπού Καμαρά από τη Sun: «Λίβερπουλ, Λέστερ και Νιουκάστλ συζητούν με τον ατζέντη του»

bet365

Το wonderkid του Ολυμπιακού σύμφωνα με το αγγλικό ρεπορτάζ είναι στο... τραπέζι για Λίβερπουλ, Λέστερ αλλά και τη Νιουκάστλ!

Οι πληροφορίες για τον Αγκιμπού Καμαρά, τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού που έβαλε και εξαιρετικό γκολ με την ΑΕΚ, προέρχεται από τη Sun και ειδικότερα από τη SunSport. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι των Λίβερπουλ, Λέστερ και Νιουκάστλ έχουν έρθει σε επαφή και έχουν μιλήσει με τον ατζέντη του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος φέτος έχει 17 αγώνες με 5 γκολ και 2 ασίστ με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο παίκτης κοστολογείται τουλάχιστον 20 εκατομμύρια από την πειραϊκή ομάδα και όσο συνεχίζει να παίζει τόσο καλά η τιμή του θα ανεβαίνει. Άλλοι agents που ενδιαφέρονται για τον παίκτη τον περιγράφουν ως «ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα και συναρπαστικά ταλέντα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα