Μάντζιος σε παίκτες: «Είναι ντροπή αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί»

Μάντζιος σε παίκτες: «Είναι ντροπή αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί»

Μάντζιος σε παίκτες: «Είναι ντροπή αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος απαίτησε απ’ όλους να βγάλουν αντίδραση έπειτα από την ήττα ντροπής, όπως την χαρακτήρισε, από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης».

Το κλίμα στις τάξεις του Άρη παραμένει βαρύ και δύσκολα θα αλλάξει αν δεν συμβάλλουν τα αποτελέσματα με αρχή το ντέρμπι (28/11) της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Αυτό φάνηκε και από την ομιλία του Άκη Μάντζιου στους ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη της προπόνησης, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι… «είναι ντροπιαστικό για μας και την ιστορία του συλλόγου αυτό το 0-5 και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Ο 53χρονος τεχνικός στάθηκε στις συνέπειες αυτής της ήττας, στο γεγονός ότι… «πλήγωσε τον κόσμο μας» και προχώρησε στην ανάλυση των λαθών αλλά και στην ανάγκη αντίδρασης απ’ όλους. «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε αντίδραση. Να δείξουμε την προσωπικότητα μας και τον χαρακτήρα μας. Τώρα πρέπει να φανούμε δυνατοί και πιστεύω θα το κάνουμε». Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε παρατηρήσεις για τη νοοτροπία που είχε η ομάδα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ζήτησε άμεση αλλαγή. «Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας το οποίο ξέρουμε όλοι τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνουμε», κατέληξε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα