Ολυμπιακός: Ο Αραμπί κάθε χρόνο περνάει γκολκίπερ και βάζει γκολ

Ολυμπιακός: Ο Αραμπί κάθε χρόνο περνάει γκολκίπερ και βάζει γκολ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο Αραμπί κάθε χρόνο περνάει γκολκίπερ και βάζει γκολ

bet365

Στην τρίτη του σεζόν στην Ελλάδα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, κάνει παράδοση τη ντρίμπλα στον γκολκίπερ και το γκολ σε κενή εστία.

Το βράδυ της Κυριακής (21/11) ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, χάρη σε φοβερό γκολ του Αγκιμπού Καμαρά και ακόμα δύο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το τρίτο του Μαροκινού προήλθε από λανθασμένο γύρισμα του Μίλαντ Μοχαμάντι, ντρίμπλα του Αραμπί στον Μίλαν Στάνκοβιτς και πλασέ σε κενή εστία. Στην τρίτη του σεζόν στους «ερυθρόλευκους» ο 35χρονος στράικερ, μία φορά κάθε χρόνο σκοράρει με τον ίδιο τρόπο.

Την αρχή έκανε την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, όταν για την 24η αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Πανιώνιο. Ο δεύτερος ξάδερφος του Παναγιώτη Ρέτσου, Χρήστος, θέλησε να γυρίσει τη μπάλα στον Σλοβένο γκολκίπερ των «κυανέρυθρων», Μάτιτς Κότνικ, αλλά η πάσα του ήταν αδύναμη. Ο Αραμπί μπήκε στην πορεία της, πέρασε τον τερματοφύλακα και προ κενής εστίας σούταρε με δύναμη γράφοντας το 4-0.

Το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2021, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την PSV στο Φάληρο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League. Στο 45' Αραμπί έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής από τον Μπάουμγκαρτλ και αφού απέφυγε τον γκολκίπερ Εμβογκό κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα με το δεξί, μέσα σε αποθέωση από τον πάγκο και τους συμπαίκτες του.

Τρία από τα 64 γκολ του Μαροκινού με τον Ολυμπιακό έχουν σημειωθεί σε άδεια εστία, αφού πρώτα ο ικανότατος φορ έχει αφήσει πίσω του τον αντίπαλο κίπερ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα